Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Ключар - ключарски услуги за вашия дом или офис на добри цени
Автор: klu4ar Категория: Други
Прочетен: 25886 Постинги: 3 Коментари: 0
Постинги в блога от 12.10.2011 г.
imageТъй като вече може би сте прочели долната статия и ви стана ясно, как стоят нещата в нашата мила родина, сега с чиста съвест мога да ви представя още едно решение на проблема, което лично съм изпробвал и ви давам гаранция за сигурност, качество и скоростно изпълнение. Представям ви ключарски услуги за окръг София. Това е техния сайт, където можете да видите всичко за фирмата и какво всъщност предлага те. Моето лично мнение е че това са ключар от класа с години стаж зад гърба си и може да се разчита на техния професионализъм. На мирва2 доверих ключовете си за колата и мога да кажа, че като фирма автоключар се справиха страхотно с поръчката ми при това удовлетвориха всички мои прищевки и поставени срокове. Не останах без личния си автомобил дори и за един следобед, благодарение на професионалистите от мирва2. Така че ако искате сигурно и евтино решение без да се сблъкскате с проблемите, с които се сблъсках аз мирва2 е решението на вашия проблем.
Категория: Други
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове: 0
imageЗнаете ли че всеки пък, когато отивате да направите дубликат на вашия ключ при ключар излагате на риск своя дом и семейство ? Знаете ли, че в България не действа закон, който в западните държави е приет още преди първата светойвна война и настоящите ни политици не хаят ( или поне така им изнася ) за проблема? Знаете ли че в България е първа по-ограбени жилища в цяла Европа и никой не действа по въпроса ? Полицията е приклещена в ъгъла, работи при мизерни условия и дори да иска да помогне е подтискана от началоството си да не го прави. Защо нещата стоят така и кой е главния виновник за това ? Всеки път когато вие отидете при ключар, за да си закупите брава или пък да направите дубликат на своя ключ попадате в клопката на организирани групи, занимаващи се с ограбване на жилища от години. Това се е превърнало в тяхна професия, при това доста доходоносна. Както вече казах нашата страна не притежава действащ закон, който да ограничава ключарските ателиета и те са напълно неконтрилируеми и свободно могат да продадът ключ за вашия дом на когото си поискат и никой по никакъв начин не може да ги накаже за това. За съжаление живеем в тази страна и е необходимо да се справяме с абсурдите в нея.
В крайна сметка как можем да се справим с проблема ? Колкото и да не ви се вярва той е много сериозен и ще трябва да действате като в холивудски филм. Подбирайте внимателно ключар, избягвайте малките улични бутки, в които повечето от тях работят. Избирайте ключарски услуги, които работят в по-добри на външен вид сгради. Никога абсолютно никога не давайте своя ключ заедно с ключодържател или надпис за коя сграда е той или пък стая. Паркирайте колата си на няколко преки преди ключаря така че да не може да бъде видян вашия регистрационен номер и най-важното. Оглеждате се да дали ще бъдете проследени до вашия дом, защото след това ще бъде късно. Най-често сценария е следния. Вие свършвате вашата работа и бивате проследен до дома ви. Наглите бандити получават вече готов дубликат от ключаря и могат да влязат напълно обезпокоявани в дома ви. Изчакват удобния момент, когато няма никой вкъщи и най-лошото става, вие сте ограбен. Най-често крадците измъкват всичко от вашия дом, дори посред бял ден. Представят се пред съседите за хамали, които приготвят вашето местене. Имайте предвид, че те са изключително нагли и ще вземат дори вашите мебели и вие оставате по голи стени, което както се досещате е изключително неприятно.
Така че ако не искате да попаднете в подобна ситуация послушайте съвета ми и не правете грешката, която направиха хиляди българи през последните пет, шест години и се сбогуваха с плода на честния си труд за един следобед. Както вече казъх живеем в страна, която спокойно може да бъде участник във филм на холивуд. Бъдете мнителни, поставете алармена система в дома си и нямайте доверие на повечето ключари, все пак тях никой не ги ограничава и могат да правят, каквото си пожелаят, с когото си пожелаят. Само се замислете как се навъдиха толкова много хора предлагащи ключарски услуги. Да не би това да е толкова доходен бизнес ? Не просто те работят с хората, които ще измъкнат и последните ви спестявания от дома ви, съвсем нагло. Бъдете на щрек и избирайте разумно своя ключар !
  В заключение ще напиша, че много от вас могат да ме сметнат за луд или дори параноик, но както знаете "не питай старило, питай патило". Защото самият аз съм минал през този ужас и ми трябваше време да разбера какво всъщност се е случило. Не получих подкрепа нито от полицията, нито от институциите. Всички са дигнали ръцете и проблема си остава. Колкото и да ми е болно идват избори, а никой не говори за този проблем, проблема, който оставя без покъщина стотици семейства всяка година и съпипва труда им, включително и моя. За сега аз оставам с тройно подсигурени железни врати и ключове произведени и дубликирани в Македония ( да там се следи от полицията всяко ключарско ателие ) Похаричих повече пари за алармена система и застраховки, отколкото отделих за нови пердета, печки, лаптоп, хладилник, но след дъжд качулка. Който смята, че съм луд, нека си спомни за тази статия, когато е на мое място и осъзнае, че ние живеем във холивудски филм. Драги съграждани, оглеждайте се и внимавайте, защото мафията ви гледа, а закона спи и може би никога няма да се сабуди и така до следващия обир.
МИР !

Категория: Други
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 12.10.2011 20:01
12.10.2011 18:50 - Ключар
imageДраги посетителю, щом попадна в нашето малко сайтче значи наистина ти си заинтересуван от ключар и ключарски услуги. Ние смятаме в нашия блог да ви разкрием тайната на тази древна професия и да ви обесним как да се предпазвате от кражби на вашия дом, с няколко прости, но много ефективни трикове. Тъй като кражбите в последните години зачестяват ние ще ви посичим местата, където можете да закупите най-сигурните брави и ключове от реномиран ключар с години в областна на ключарството. Съвети за това как да процедираме при изгубен ключ и какво можем да направим в такива ситуации, за да се предпазим от евентуална кражба на имущество. Ще ви предложим любопитна информация от миналото и как някога хората са се справяли с вратите си. Ще ви разкажем и разкрием за тънкостите при автомобилните ключове или другата страна на един автоключар и проблемите, които може да срещнете при евентуална смяна на ключ за своя автомобил. Кои са най-трудоемките за разбиване катинари и какво да предпочетем, когато е трудно.
Това е всичко от нас засега моля посететени отново скоро, когато нашия блог за ключарски услуги ще бъде пълен с любопитна информация за ключар и всякакъв вид сигурност. До скоро и не ни забравяйте.
Категория: Други
Прочетен: 950 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: klu4ar
Категория: Други
Прочетен: 25886
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31